Waarom kiezen voor shortlease?

Wil jij graag een nieuwe auto, maar wil je niet lang gebonden zitten aan een leasecontract? In dit geval is shortlease een uitstekende optie. Ben jij benieuwd naar wat deze vorm van lease precies inhoudt? Dan is het aan te raden om verder te lezen. Hieronder lees je alles dat je over deze vorm van leasen moet weten. Op deze manier kun je eenvoudig voor jezelf bepalen of deze vorm van leasen voordelig is.

Wat is shortlease?

In de introductie las je al een voordeel van deze vorm van lease, maar wat houdt het nou precies in? Kortgezegd is shortlease een overeenkomst die tussen twee categorieën valt. Zo bevindt het zich tussen een huurovereenkomst en een volledig optioneel leasecontract. Door het goedkoopste shortlease contract af te sluiten krijg je dus het meest gunstige tarief waarvoor de auto aangeboden kan worden. Dit wordt daarnaast gecombineerd met de vrijheid die je hebt met een huurcontract.

Ben je dus op zoek naar een leaseauto die voorzien is van alle gemakken en wil je tegelijkertijd een bedrijf dat een groot aanbod heeft? Neem dan een kijkje bij VWP Shortlease. Dit bedrijf heeft ongelofelijk veel keuze als we spreken over automerken, modellen en opties. Zo zijn er diverse moderne en jonge auto’s, maar ook oudere auto’s. Ben jij dus op zoek naar een shortlease automaat, shortlease occasion of andere auto met een shortlease contract? Dan zit je hier gegarandeerd op de goede plaats.

auto leasen

Opties en mogelijkheden

Als je een auto leaset heb je ongekend veel opties qua uitrusting van de auto. Zo kun je kiezen voor een standaarduitrusting, maar ook voor een model met veel extra’s. Naast de uitrusting biedt een goed leasebedrijf ook veel verschillende modellen en merken aan. Dit verdeeld over verschillende prijscategorieën. Hierdoor is er altijd wel de auto in het assortiment die bij jou en je levensstijl past. Het is absoluut geen slecht idee om je eens goed te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Als je een auto leaset kun je vrijwel altijd exact kiezen welke opties je wilt. Hierdoor is het net alsof je de auto echt in het bezit hebt.

Een auto leasen

Een auto leasen heeft veel voordelen ten opzichte van een auto kopen. Zo daalt een auto vaak enorm snel in waarde als je de auto koopt. Daarnaast kun je als je de auto leaset ook elk jaar een andere auto rijden. Ben je uitgekeken op je vorige auto? Dan vormt dit geen probleem als je voor deze vorm van lease kiest. Je kunt binnen no-time weer een andere auto rijden. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je een auto zolang moet rijden dat je er op uitgekeken raakt. Welke auto je ook rijdt, na verloop van tijd wordt alles wel gewoon. In dit geval is het leuk om weer van auto te wisselen. Het is dan ook logisch dat steeds meer mensen voor leasecontracten met kortere leasetermijnen kiezen. Ben jij hier ook een liefhebber van? Dan is het een goed idee om eens zo’n leasebedrijf te benaderen.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *