APK keuring

APK keuring in Zoetermeer

Op zoek naar een autobedrijf voor uw APK keuring? Wij bieden APK keuringen voor alle automerken. Komt u gerust eens bij ons langs met uw auto voor een kennismakingsgesprek. Voor een APK keuring in Zoetermeer gaat u voortaan naar RS Carservice and Optimizing.

Bij een APK keuring keuren wij uw auto op een aantal punten. De volgende zaken worden meegenomen:

  • Controleren van de remmen, de wielophanging, controle van de schokdempers, profielen banden, stuurinrichting, verlichting en de carrosserie.
  • We controleren de uitstoot van de uitlaatgassen
  • Registratie van de auto: hieronder valt bijvoorbeeld de kilometerstand, voertuigbewijs, gebruikte brandstof en de voertuigidentificatienummer.

Wanneer de auto klaar is met de APK keuring, bellen wij u op dat de auto gereed staat.

APK keuring Zoetermeer

Het is belangrijk om met een veilige auto op de weg te rijden. Daarom moet je om de zoveel tijd eens een APK Keuring doen. Het kan natuurlijk voorkomen dat uit deze APK keuring blijkt dat er wat dingetjes gerepareerd moeten worden. Het is dan wel verstandig om een goed en betrouwbaar auto reparatie bedrijf te hebben dat ook goed je auto kan repareren. En daarnaast moet het natuurlijk ook weer niet al te veel geld kosten. Daarom hebben we voor je de aanraders van de beste auto bedrijven op een rijtje gezet.
APK zoetmeer is zoals de naam al zegt een autobedrijf dat vooral is gespecialiseerd in het APK’s geven op auto’s. Zij nemen grondig de tijd en bekijken alles van je auto goed. Veiligheid gaat bij hun voorop. Daarnaast krijg je bij hun altijd garanties voor de leukste kwaliteit en hebben ze veel leuke acties en aanbiedingen. Ook is het zo dat ze altijd de laagste prijzen aanbieden!

Zij zijn een bedrijf dat al redelijk lang bestaat en dus kun je er wel van uitgaan dat je de beste kwaliteit krijgt. Daarnaast is het bekend dat het harde werkers zijn en met zeker geen 9-5 kwaliteit. Een goede aanrader dus!

Prijzen APK keuring

  • APK keuring benzine € 40,-
  • APK keuring diesel € 50,-

[landing_block_custom type=”button” caption=”Afspraak maken?” link=”http://www.rscarserviceandoptimizing.nl/contact/” target=”_blank” align=”center”]