Grote beurt auto

Grote beurt Zoetermeer

Heeft u auto een grote beurt nodig? Wanneer u woonachtig bent in of in de omgeving van Zoetermeer dan zien we u graag verschijnen. De kleine beurt voor uw auto kunt u prima aan ons overlaten. Wij werken tegen voordelige tarieven!

Prijzen grote beurt auto

  • Grote beurt benzine v/a € 189,-
  • Grote beurt Diesel v/a € 200,-

Wat verstaan we onder een grote autobeurt?

Een grote beurt van de auto kunnen wij onderverdelen in een aantal stappen. Wij controleren de auto in Zoetermeer op de volgende punten:

1. We controleren het remsysteem. Werken de remmen nog naar behoren?  Tevens reinigen we het remsysteem.
2. Moeten er vloeistoffen worden toegevoegd? Denk bijvoorbeeld aan de ruitenvloeistof en/of de antivries.
3. Het verversen van de olie. We controleren tevens of de olie nog op het juiste peil is.
4. We vervangen de bougies. Let op: dit is enkel van toepassing bij benzine auto’s. Bij diesel auto’s wordt de brandstof filter vervangen.
5. Het interieurfilter wordt gereinigd. Hierdoor komt er schone lucht je auto binnen. Wel zo prettig wanneer het bijvoorbeeld een warme dag is.
6. We lopen de auto na op slijtage. Denk bijvoorbeeld aan de banden, maar ook de verlichting, ruiten en de ruitenwissers.
7. Vervangen van de luchtfilter. Deze is van belang voor de prestatie van uw motor.
8. Daarnaast controleren we de motor, brandstoftank en de versnellingsbak.

Mochten er bijzonderheden zijn, dan laten wij dit ten alle tijden van te voren weten voor wij iets gaan repareren, wanneer dit buiten de kosten van de beurt valt.

[landing_block_custom type=”button” caption=”Afspraak maken?” link=”http://www.rscarserviceandoptimizing.nl/contact/” target=”_blank” align=”center”]