Verslag van car tuning upgrade Paul de Jong

door

in

Hallo Paul hier. Vandaag ga ik het hebben over de cartuning upgrade van mijn voertuig. Iedereen is wel bekend met die films van Fast en Furious. En ook mij heeft dit geïnspireerd. Het lijkt me wel wat zo een dik opgevoerde auto.

Enfin, een vriend van mij meer ervaren in de modificatie van auto’s zei, begin eerst maar eens met een nieuwe schokdemper en/of veren. Ik raad je aan te zoeken naar Eibach veren dat is een top merk op dat gebied.

Dus ik ging zoeken via Google waar in Nederland kan ik echt gedegen maar zo voordelig mogelijke Eibach veren vinden en dat was naar mijn weten: extreme-carstyling.nl. Ik vond hier een set veren van Eibach geschikt voor mijn auto en voor een uitermate gunstige prijs.

De onderdelen had ik al zeer rap in huis, denk dat dag of twee duurde. Nou prima materiaal en mijn beste maat heeft ze geïnstalleerd op de auto. Samen even test ritje gemaakt, rijden veel comfortabeler nu, bochten fijner, wel uitkijken met drempels. Echt een upgrade van de rijervaring naar mijn bescheiden mening. Dus dit had ik al veel eerder moeten doen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Voor degene die dit verhaal willen repliceren, nou dat kan Extreme-Carstyling is een webwinkel die over heel nederland zend, dus maakt niet uit of je nu in Limburg zit of in Groningen, iedereen kan kopen hier, zeker met hun voordelige prijzen dat is niet normaal meer volgens mijn vriend.

Dit zijn de details van de winkel:

Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0228 760 008
URL: https://www.extreme-carstyling.nl/

Gratis verzending hebben ze en dat is altijd fijn en de support beantwoord rap vragen kan ik uit ervaring vertellen, dus al met al is dit een dikke aanbeveling, het smaakt naar meer en ik denk dat ik wel verder ga shoppen hier.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *