Prachtige BMW uit Dresden

Voor mijn meest recente auto aankoop ben ik de grens overgegaan. Naar ons buurland Duitsland welteverstaan. Uit de stad Dresden. Wat brengt mij zover van huis. Een fantastische BMW, en wel dik 10k goedkoper dan in Nederland zou zijn. Kijk daar rijd je wel een paar kilometers voor om.

Ik vond de auto op AutoScout24.de een soort Duitse marktplaats.nl voor auto. Nou ik voelde me hier als een kind in een snoepwinkel wat een toffe auto’s en die prijzen, zijn die Duitsers misschien een nulletje vergeten of moet de komma niet een digit naar rechts? Want het is zoveel goedkoper hier dan in Nederland. Ik zat laatst een documentaire te kijken en schijnt dat de Duitse overheid de auto industrie echt stimuleert. Terwijl de Nederlandse overheid het alleen maar ziet als melkkoe. Daar ga ik niet langer aan meewerken dacht ik en dus de beslissing om mijn volgende auto in Duitsland te kopen en te importeren.

Maar weet je waar ik geen zin in had? Administratie en BPM berekeningen. Laat dat maar aan een pro over dacht ik. Ik bespaar al zoveel geld door in Duitsland te kopen i.p.v. hier in Nederland laat ik wat geld apart nemen om alles te laten verzorgen door een expert. Ik heb gebruik gemaakt van deze service: https://easyimport.nl/. En ik dan dit van harte aanbevelen. Verdere details over specifiek een auto invoeren uit Duitsland kan men hier lezen. Ik zou Duitsland aanbevelen al is België ook een optie zelfs daar is het beter dan bij ons.

Enfin, ik had de auto binnen een week voor de deur staan. Inderdaad helemaal geen omkijken naar administratieve zaken want daar heb ik echt geen zin in zoals aangegeven maar dit is mij allemaal bespaard gebleven gelukkig. Al met al heb ik een hoop geld bespaard, een hoop ellende voorkomen en gewoon een prachtig voortuig mogen halen uit Deutschland, zeker een aanrader dus.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *