Een nieuwe uiterlijk voor mijn Mercedes C-Klasse

Laatst ben ik mij gaan verdiepen in de zogenaamde carstyling. Ik wil wel wat laten aanpassen aan mijn Mercedes puur vanuit esthetische redenen. Waarom niet. Een vriend van mij deelde laatst een URL met mij daarvoor. De website heet carstyle.nl. Laat ik daar mijn zoektocht beginnen en wat inspiratie opdoen. Kijken wat ze zoal aanbieden en wat ik daarmee zou kunnen.

In de eerste plaats leek een grill me wel wat. Nee ik heb het niet over een BBQ grill maar een auto grill en die gaan ook wel bij de naam nieren. Die zitten aan de voorkant van de auto.

-> https://www.carstyle.nl/exterieur.html/grill.html

Ze hebben inderdaad hele mooie grillen voor mijn Mercedes. Snel eentje toegevoegd aan mijn winkelmandje.

Laten we voor nu focussen op de voorzijde van de auto dacht ik. Dus ik voeg er ook een voorbumper aan toe. Dat is niet alleen voor het oog maar ook voor de veiligheid.

-> https://www.carstyle.nl/exterieur/voorbumper.html

Schitterende voorbumpers hebben ze bij carstyle.nl en natuurlijk meest belangrijk is dat ze erg solide zijn en goede bescherming bieden.

Uiteindelijk had ik de onderdelen binnen een dag al in huis. Wow dat is rap dacht ik. Ik heb ze laten aanbrengen door het lokale garage hier in Hengelo waar ik altijd naar toe ga voor auto zaken. Zij hebben zowel de voorbumper als de grill vakkundig aangebracht. Enfin, uiteindelijk de auto ziet er aan de voorkant inderdaad anders uit, het lijkt wel of er een nieuwe smoel opzit zo gezegd. Ik zou de auto bijna niet meer herkennen zo op een parkeerplaats haha. En dat was natuurlijk de bedoeling.

Voor volgende keer zou ik een complete bodykit willen kopen. Dan kan ik nog meer veranderen aan het uiterlijk van de auto. Maar dat bewaar ik wel even voor een volgende blog, want ik begin honger te krijgen. Dat lees je volgende keer.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *