dodge leasen

Goedkopere manieren om een auto te kopen

door

in

Zit jij er over na te denken om een auto aan te schaffen, maar zit je nog steeds met je handen in het haar over hoe je deze het best kunt bekostigen? Zeer begrijpelijk. Veel (vooral jonge) mensen zitten met dit probleem, aangezien een auto kopen ongeveer een van de duurste aankopen is die je kunt doen. Het is dan ook niet gek als je niet in een keer al het geld bij elkaar hebt. Toch zijn er verschillende mogelijkheden om een auto op een goedkopere manier te kunnen kopen, en die worden hieronder besproken.

Zorg voor een goede tijd

Het klinkt misschien vreemd, maar de kosten van auto’s kunnen verschillen door het jaar heen. Dit komt namelijk door het feit dat autodealers vaak nieuwe modellen krijgen op een bepaald moment van het jaar, en dan de wat oudere auto’s nog liever willen verkopen. Eind juni en eind december zijn goede momenten hiervoor, en zorgen er dus voor dat jij goedkoper een auto kunt kopen. De maand september is bijvoorbeeld beter om te vermijden, want dat is echt het moment dat er veel nieuwe auto’s binnenkomen. 

auto leasen
Op zoek naar een auto?

Koop een tweedehands auto

Als je krap bij kas zit heb je hier hoogstwaarschijnlijk al over nagedacht, maar het kopen van een tweedehands auto is dan echt het beste idee. Het kan ongelooflijk veel geld schelen in vergelijking met een nieuwe auto, en er zijn ook hele goede op de markt die al eerder zijn gebruikt. Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een tweedehands, namelijk hoeveel kilometer er al op de teller staat en ook hoe goed de staat nog is. Het zou namelijk zonde zijn als je snel weer de auto moet laten repareren na aankoop, want dit kost namelijk ook heel veel geld.

Lease de auto

De laatste tip is vooral handig voor mensen die elke maand geld binnenkrijgen, maar nog niet een groot bedrag bij elkaar hebben om in een keer uit te geven. Het is namelijk ook mogelijk om een auto te leasen. Bij deze optie kun je de kosten spreiden over verschillende maanden, waarbij je elke maand een vast bedrag betaalt om de auto te bekostigen. Het is dus eigenlijk te vergelijken met een soort abonnement. Als je nog op zoek bent naar een grote auto om te leasen, is een aanrader een dodge leasen. Op lansauto.nl kun je deze optie bekijken, met debijbehorende kosten.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *