nieuwe auto leasen

De mogelijkheden met een nieuwe auto

door

in

Veel mensen krijgen tegenwoordig van hun werkgever de mogelijkheid om een auto te leasen. Dit doen ze door middel van een zakelijke lease. Wat zijn nou precies de mogelijkheden van een auto leasen? Dat leest u in dit blogartikel. 

Op welke manier kan je een auto leasen?

Er zijn een aantal mogelijkheden als je een auto wilt leasen. Je kan zelf bepalen hoe en wat, maar wat zijn nou de opties? Dit zijn er een paar: 

  • Financial lease
  • Operational lease
  • Full operational lease
  • Netto operational lease

Bij Financial lease, lease je een auto, die aan het eind van het contract de auto op jouw naam komt te staan, want je moet hem kopen. Een nadeel bij financial lease is dat er geen service in het contract staat, je zal dus zelf voor onderhoud, verzekeringen en het betalen van de belasting. 

Bij operational lease is de auto in bezit van de leasemaatschappij. Binnen de operational lease heb je nog 2 mogelijkheden: Full operational leasen en de Netto operational leasen. Bij de full operational lease zitten alle serviceonderdelen in het contract, behalve de brandstof, autobelastingen en de verzekeringspremies. Bij de netto lease zit helemaal niks in het contract, hier zal je zelf alle zaken moeten regelen. 

volvo leasen
Wil je een auto leasen?

Geschikte auto kiezen

Nadat je hebt besloten welke vorm van leasen je wilt hebben moet je een auto kiezen. Ik heb gekozen voor de Volvo XC40 zakelijk leasen bij Liez. Ik wilde graag een Volvo rijden en ben zo uitgekomen bij Liez. Zij hebben uitstekende service geleverd en ik rijd nu met veel plezier een Volvo XC40!

 

Reclame maken met je bedrijfsauto

Nadat je een prachtige auto hebt gevonden, heb je de mogelijkheid om er reclame voor te maken, maar waarom zou je dat doen? Tegenwoordig zie je steeds meer bedrijven die ervoor kiezen om door middel van hun auto reclame te maken voor hun bedrijf. Dit is vaak redelijk subtiel, maar je kan zelf kiezen hoe gek je het wil maken! De meeste bedrijven doen dit met hun bedrijfskleuren. Vaak zie je ook hoe je het bedrijf kan vinden, bijvoorbeeld via hun sociale media kanalen of hun website. Je auto beletteren kan je doen bij de Letterconcurrent! De Letterconcurrent doet alles met beletteren! Mocht je dus geen reclame op je auto willen, maar buiten een grote banner willen hangen? Dit is mogelijk bij de Letterconcurrent. Zelf heb ik op mijn VolvoXC40 ervoor gekozen om subtiel reclame te maken, dit heb ik laten doen op de achterkant van mijn auto. Ik ben erg tevreden met het resultaat!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *