bus huren amsterdam

Familiebezoek

door

in

Leuk hoor, familie in het buitenland. Het is een ideaal excuus om eens in de zoveel tijd weer eens een vakantie te boeken. Onder het mom van familiebezoek natuurlijk. En tja, als je dan toch eenmaal in een ander land bent, dan is er altijd nog wel iets wat je wilt gaan bekijken of bezoeken. Grote voordeel daarbij is dat je vaak bij je familie mag logeren en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Geen hotel betalen en ook het eten is meestal verzorgd. Kleine kanttekening is dat de familie die jij eens in de zoveel tijd zo graag gaat bezoeken ook weleens deze kant op komt. Ineens ben jij de logeerplek en moet je zorgen voor een extra opgemaakt bed en extra grote maaltijden. 

 

Chauffeur

Als het daar dan mee klaar was, dan was het nog wel te overzien. Maar familie die uit het buitenland bij jou op bezoek komt is afhankelijk van vervoer door anderen. Jazeker, het openbaar vervoer is meestal een goede optie. Maar jij weet ook dat een bus je nu eenmaal niet overal voor de deur afzet. En om je lieve oom of tante nu 4x te laten overstappen om even een uurtje bij je neefje op visite te gaan, dat kun je ook niet helemaal over je hart verkrijgen. Maar je hebt zelf ook gewoon je verplichtingen en je werk. Een hele week verlof vragen om chauffeurtje te spelen vind je wel een beetje zonde van die paar vrije dagen die je per jaar krijgt. 

autoverhuur amsterdam
Wil je een auto huren?

Zelf laten rijden

Grote kans dat je familieleden aankomen op Schiphol. Niets is leuker dan je familie daar opwachten en van het vliegveld ophalen. Toch kost dit ook veel tijd. Je wilt er al vroeg zijn, zodat ze niet op jou hoeven te wachten als ze eenmaal geland zijn. En laten we het dan nog maar niet hebben over de parkeerkosten die ze vragen om je auto een uurtje te parkeren. Een praktisch alternatief is om je familie een auto te laten huren bij autoverhuur Amsterdam. Met een auto die klaar staat op het vliegveld, zonder vertragingen. Rechtstreeks uit het vliegtuig instappen om op weg te gaan naar het logeeradres. Hebben ze meteen vervoer voor de rest van de dagen, zodat ze niet van jou afhankelijk zijn om ze overal heen te brengen. Is een auto te klein? Niet getreurd, maar kies dan voor bus huren Amsterdam. En aan het einde van het verblijf leveren ze de auto gewoon weer in op het vliegveld. Daar moeten ze tenslotte toch al naartoe om het vliegtuig weer te halen.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *