Wij leggen je graag hoe je je auto wrapt

Auto laten wrappen

door

in
Wil je je auto een andere kleur geven, omdat je zin hebt in iets anders? Of wil je reclame maken voor je bedrijf? Dan is auto wrappen misschien wel de oplossing. Het is een stuk goedkoper dan je auto laten overspuiten met de gewenste reclame of afbeelding. En het beschermt ook nog eens de lak van je auto! Een win win situatie dus.

Wat is auto wrappen?

Auto wrappen oftewel carwrapping is het beplakken van je auto met een laag wrapfolie. Dat kan in zijn geheel of gedeeltelijk. Behalve de prijs en lakbescherming, heeft carwrapping nog meer voordelen: door de eerder genoemde lakbescherming heeft je auto een hogere verkoopwaarde. Verder kun je zelf de buitenkant van je auto ontwerpen met elke gewenste kleur, wat je auto een uniek en opvallend object maakt. De folielaag is bovendien makkelijk te verwijderen en/of te vervangen.

Een mooie wrap maakt je auto af

Waar laat je je auto wrappen?

Je kan je auto natuurlijk in een garage laten wrappen, maar dat kost al gauw enkele honderden euro’s. Met een beetje handigheid doe je dat natuurlijk gewoon zelf! Dan ben je al klaar voor 100 tot 200 euro voor gedeeltelijke wrapping. Wees je er wel van bewust dat carwrapping een secuur klusje is dat je, bij volledige wrapping, dit het beste met 2 personen kunt doen. Auto wrappen is veel werk en je loopt al snel kans op bellenvorming onder het folie, wat een lelijk resultaat geeft. Het oppervlak dat je wil wrappen moet zo schoon mogelijk zijn en ook een zo’n effen mogelijke ondergrond hebben als mogelijk. Verder mag er geen roest- of lakschade op de auto zitten. Als dit allemaal goed is, zou het geen probleem moeten zijn om zelf je auto te wrappen.

Mocht zelf toch niet zo handig zijn, ga dan naar een garage. Dat is wel iets duurder, maar dan krijg je wel een professioneel resultaat. Veel succes!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *