De vele voordelen van een ex lease auto

Een tweedehands auto kopen kan spannend zijn. Je weet tenslotte nooit precies wat je koopt en of de garantie die je eventueel beloofd wordt wel nagekomen wordt. Een ex lease auto kopen is al een stuk minder spannend. Waarom? Omdat een ex lease auto altijd goed onderhouden is en nooit oud kan zijn.

Veel informatie over je ex lease auto

Van een ex lease auto wordt in de regel veel informatie bijgehouden. Een deel van die informatie wordt door de leasemaatschappij vaak vrijgegeven. Een auto die uit de lease komt heeft in de meeste gevallen slechts één voormalige eigenaar gehad.

lease auto
Je oude lease auto heeft altijd wat vele kilometers gereden.

Je ex lease auto heeft lange afstanden gereden

Leaserijders rijden vaak langere afstanden wat beter is voor de motor van de auto. Een motor slijt immers minder snel wanneer deze op de juiste temperatuur is. Korte ritten, waarbij het motorblok niet is warm gereden, hebben een negatief effect. Zo ben je vaak dus beter af met een auto met een hoge kilometerstand maar een jonge leeftijd dan een oudere auto met weinig kilometers.

Een betrouwbare ex lease auto koop je bij Bynco

De meeste leasemaatschappijen in Nederland verkopen de ex lease auto vaak direct aan de gene die de auto gereden heeft. Het is niet aan te raden een ex leaseauto van een particulier te kopen. Wettelijk is een aanbieder wel verplicht u een voertuig aan te bieden van goede kwaliteit, dat geen verborgen gebreken mag kennen, maar dat gebeurt lang niet altijd. Komen de gebreken tevoorschijn is het vaak lastig aan te tonen dat het niet tijdens uw eigen kilometers is ontstaan.

Bynco, de online aanbieder van ex lease auto’s, heeft een enorm grote keus. Neem eens een kijkje op de website van Bynco en u zult versteld staan! Iedere ex lease auto op deze site is gekeurd. Alle eventuele schade is zichtbaar op de 360 graden foto en omschreven in de beschrijving. Daarnaast krijgt u een lange garantie en de auto 14 dagen op proef!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *