Auto polijsten

Auto laten polijsten

Je auto is een belangrijk onderdeel van je leven. Hij geeft je vrijheid en zorgt ervoor dat je overal op tijd kunt geraken. Je kan gaan waar je wilt, wanneer je wilt. Het is normaal dat je het liefst rijdt met een auto die op en top in orde is. Daarom is het een goed idee om je auto eens te laten polijsten. Het polijsten van je auto heeft namelijk een aantal voordelen. Het loont de moeite om ze te ontdekken!

De voordelen van polijsten

Door je auto te laten polijsten, ziet hij er weer als nieuw uit. Je auto zal glanzen als nooit tevoren en zo heb je weer een auto om trots op te zijn. Vaak wordt je auto ook gereinigd waardoor hij er niet enkel proper uitziet, maar hij zowel vanbinnen als vanbuiten picobello in orde is. Bovendien zorgt het polijsten van je auto ervoor dat kleine krassen weggewerkt worden.

Auto wasbeurt polijsten
Wanneer je je auto laat polijsten krijgt deze ook een wasbeurt

Hoe gebeurt het polijsten van je auto?

Eerst wordt je auto professioneel gereinigd door een extra wasbeurt te geven, daarna gebeurt er een kleibehandeling voor het verwijderen van contaminatie en luchtvervuilingen. Met perslucht wordt vervolgens de lak die op je auto aangebracht werd gedroogd. Daarna wordt er gepolijst. Na het polijsten volgt er een lakcorrectie om de finishing touch (wax) aan te brengen. Interieurreiniging is niet altijd inbegrepen, maar je kunt dit op veel plaatsen er wel bijnemen mits een kleine toeslag.
Als je interieurreiniging erbij neemt, dan wordt je auto echt volledig schoongemaakt en dan voelt het nog meer alsof je een nieuwe auto hebt!

Het polijsten van je auto is dus de ideale oplossing als je het effect van een nieuwe auto wilt hebben, zonder er het geld voor een nieuwe auto voor moeten te betalen! Deze behandeling is de ideale oplossing als de lak van je auto dof geworden is of als je auto kleine krasjes heeft.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *