Trailer

Aanhangwagen huren

door

in

Wanneer heb je eigenlijk een aanhangwagen of een verhuislift nodig? Bij een verhuizing heeft u wellicht een verhuislift nodig voor de spullen met een hoger gewicht. Ook wordt een verhuislift bijvoorbeeld gebruikt bij het leggen van zonnepanelen. Een aanhangwagen is erg handig voor het vervoeren van verschillende spullen, bij een verhuizing of als u een kraam heeft op een aankomend evenement. Een kleine aanhanger mag je achter de auto hebben als je je reguliere rijbewijs B in bezit hebt. Bij jekuntmehuren.nl kun je al je vragen kwijt rondom de verhuur van een aanhangwagen. Ook bieden zij voor de regio Utrecht een uitgebreide verscheidenheid aan aanhangwagens voor al je klussen aan. 

 

Wat kost een aanhanger huren? 

Of het nou een verhuizing is, een kraam op een evenement of als u gaat klussen: een aanhanger achter de auto is een grote uitkomst. Maar wat kost een aanhanger huren eigenlijk? Misschien heb je totaal geen beeld bij het prijsplaatje. Jekuntmijhuren.nl heeft wat prijzen op hun website staan. Aanhangerverhuur voor één dag kost meestal tussen de 25 en 120 euro. De prijs verschilt erg, dit komt omdat er ook heel veel verschillende soorten aanhangwagens zijn. Bij jekuntmehuren.nl kun je uit zo’n twaalf soorten aanhangwagens kiezen. Let op: de prijs die in dit artikel beschreven staat verschilt per opleidingscentrum.

Verhuizen
Verhuizen naar een andere woning.

Verhuur in regio Ede

Als je een aanhangwagen wilt huren in regio Midden-Nederland, dan ben je bij jekuntmehuren.nl aan het juiste adres. Er worden onder andere hoogwerkers verhuurd in de Regio Ede. De locatie van jekuntmehuren.nl zit op een centraal punt, net van de A12 af. Handig voor iedereen dus! Als je een aanhanger wil gaan huren of misschien wel een hoogwerker of verhuislift, check het bedrijf dan altijd even op het BOVAG keurmerk (Bond van automobiel handelaren en garagehouders). Zo weet je altijd dat je een veilig onderweg kunt gaan of veilig te werk kunt gaan. Het is ook van groot belang om navraag te doen naar de laatste keuring van de hoogwerker, zodat er geen problemen zich de ronde doen als je de hoogwerker al aan het gebruiken bent.  


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *