Auto kopen emmen

Nieuwe auto kopen? Dit moet je weten!

door

in

Wanneer je een nieuwe auto gaat kopen, weet je dat je diep in de buidel zult moeten tasten. Aan een nieuwe auto hangt namelijk een flink prijskaartje. Uiteraard wil je een mooie deal kunnen maken en zul je je dan ook moeten verdiepen in het kopen van auto’s. In dit artikel geven we je verschillende tips en zaken waar op je dient te letten bij het kopen van een nieuwe auto. Doe er je voordeel mee.

Nieuw of toch tweedehands?

Nieuwe auto’s zijn erg prijzig, maar je hebt dan ook wel het nieuwste model te pakken. Het grote voordeel van een splinternieuwe auto is dat je hem helemaal kunt laten maken zoals jij dat wilt. Dus bijvoorbeeld die ultra moderne muziekinstallatie, stoelverwarming en noem maar op. Daarnaast krijg je met een gloednieuwe auto ook de beste jaren van die auto, de fabrieksgarantie en het minste gedoe. Het nadeel van een nieuwe auto is dat zodra je de showroom uitrijdt, de afschrijving van de auto al begint. Het is dan ook aan jou waar jouw voorkeur ligt.

Eerst goed rondkijken

Voordat je tot aanschaf overgaat, of het nu een nieuwe of tweedehands model betreft, dien je eerst goed rond te kijken. Vergelijk prijzen met elkaar, lees reacties van andere rijders en ga op zoek naar die beste deal. Ga je voor een nieuwe auto, dan kun je het beste contact opnemen met verschillende dealers. Tweedehands auto’s worden op verschillende plekken aangeboden. Je kunt een nieuwe auto kopen in Emmen, maar ook in Roosendaal zijn er voldoende autoverkopers. Je kunt natuurlijk naar een autobedrijf gaan, maar de meeste autoverkopers vind je toch wel op het internet. Zowel particulieren, als handelaren en autobedrijven bieden hier hun occasions aan. En daar zitten vast wel geschikte modellen tussen.

Vergeet de proefrit niet

Zeker bij tweedehands auto’s is het belangrijk dat je een proefrit aanvraagt. Zo kun je even proeven hoe de auto op de weg ligt. Ook weet je direct of er wat mis is. Rijd tijdens de proefrit ook over verschillende wegen om een goede indruk van de auto te krijgen en ervaar de instap, de bediening, de besturing, de zity en de beenruimte. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Nieuwe auto
Een mooie auto kopen

Onderhandelen

Bij de aanschaf van een auto kun je altijd onderhandelen over de prijs. Zeker wanneer je een auto in te ruilen hebt, kun je vaak een goede korting krijgen. Daarnaast is het aan te raden om te onderhandelen over de autoradio en andere accessoires. Vaak kan de verkoper voor een zacht prijsje deze onderdelen vervangen. Probeer op deze manier een goede deal eruit te krijgen. Ben je zelf niet zo goed in onderhandelen? Neem dan iemand mee. Samen sta je sterker.    


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *