Autogarage home

Autogarage in Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een goede autogarage in Berkel en Rodenrijs? RS Carservice and Optimizing levert kwaliteitsdiensten. Van keuringen, tot banden, reparaties en optimizing. De autogarage is gelegen in Zoetermeer, maar is ook zeer goed bereikbaar voor mensen uit Berkel en Rodenrijs.

Wij zorgen ervoor dat uw auto in goede staat blijft. Dit doen wij door voor u een grote beurt, of een kleine beurt van uw auto uit te voeren. We controleren uw auto op de kritische punten zoals wettelijk vastgesteld. Zien wij tijdens de beurt dat er andere zaken eventueel ook vervangen dienen te worden, dan melden wij dit voordat wij dit gaan vervangen. U dient uiteindelijk de eindbeslissing te nemen.

Mocht u bijvoorbeeld op wintersport gaan, en u heeft geen winterbanden, dan adviseren wij u om deze aan te schaffen. Wij adviseren u hier graag in. Kom vrijblijvend langs in onze autogarage in Berkel en Rodenrijs voor meer informatie.

Autogarage in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle service voor je wagen? RS Carservice and Optimizing  is je partner.

RS Carservice and Optimizing is zoveel meer dan enkel een garage in Zoetermeer. Omdat we er ons ter dege van bewust zijn dat je wagen voor jou belangrijk is en je hiermee veilig en betrouwbaar de baan op moet kunnen, geven wij je een eersteklas service.

Diensten

– Onderhoud
Periodiek verzorgen wij het onderhoud van je wagen. Hierbij worden alle aspecten nagekeken die nodig zijn om veilig de baan op te kunnen. Stellen wij ergens gebreken vast dan overleggen we samen met jou wat de mogelijkheden zijn.
– Schade.
Of het nu gaat om schade door defecten of door een ongeval, wij zorgen ervoor dat je wagen terug in perfecte staat gezet wordt. uiteraard gebeuren herstellingen steeds in overleg met de klant. Wij geven je ook advies over de verschillende mogelijkheden.
– Klaarzetten voor keuring
Voor keuring controleren wij je wagen op alle aspecten die ook op de keuring gecontroleerd worden. Zo kan je er zeker van zijn dat je wagen perfect in orde is en er bij keuring geen verborgen gebreken zullen gevonden worden. Indien je dit wenst kunnen wij ook zelf je wagen voor keuring gaan aanbieden.
– Advies
Onze medewerkers zijn door hun opleiding, kennis en ervaring goed geplaatst je advies te geven over je wagen. Zij zullen alles in het werk stellen je zo goed mogelijk te adviseren en bij te staan

Kiezen voorRS Carservice and Optimizing  is kiezen voor kwaliteit.

 

[landing_block_custom type=”button” caption=”Afspraak maken?” link=”http://www.rscarserviceandoptimizing.nl/contact/” target=”_blank” align=”center”]